domain regisztráció és webtárhely
hivatalos .hu domain regisztrátor
Domain regisztráció rejtett költségek nélkül! és webtárhely
Adja meg a regisztrálni vagy átregisztrálni kívánt domain nevet:
Domain regisztráció, webtárhely Célunk domain regisztráció és professzionális tárhely szolgáltatás nyújtása. Szakértelem, kedvező árak, gyors ügyintézés, megbízható szolgáltatás Önnek vagy vállalkozásának. Minőségi webtárhely szolgáltatás, akár domain regisztrációval egybekötve. Domainregisztrátor.hu, az elérhető partner
...elérhető áron!

Felhasználási feltételek

A webes felületen elérhető eszköz használatával annak használója (a továbbiakban: "felhasználó") tudomásul veszi, hogy:
1. Az ISZT Kht. által fenntartott nyilvános domainadatbázis (a továbbiakban: adatbázis) célja, hogy segítse a .hu ccTLD alá bejegyzett domainekkel kapcsolatos technikai problémák elhárítását, valamint a bejegyzett domainekkel ill. azok használatával kapcsolatos jogos érdek érvényesítése végett lehetővé tegye a domain használatáért felelős személlyel való kapcsolatfelvételt. Felhasználó vállalja, hogy az adatokat csak az ezen pontban megjelült célból hívja le és hasznosítja. 2. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatbázisban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv-ben meghatározott személyes adatok is találhatóak: ilyennek minősül bármely természetes személlyel összefüggésben hozható adat, vagy az abból levonható következtetés (pl. név, cím, telefonszám, e- mail cím). Felhasználó tudomásul veszi, hogy ezen adatoknak az adatbázis 1. pontban meghatározott céljától eltérő felhasználása (például de nem kizárólag reklámcélú üzenetek küldése e-mailben, telefonos kapcsolatfelvétel az 1. pontban meghatározott céltól eltérő célból, a lehívott adatok adatbázisban történő tárolása) céltól eltérő adatkezelést valósít meg, amely a Btk. 177/A §-a alapján vétségnek minősül és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. 3. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az ISZT Kht. mint az adatbázis készítője jelentős erőfeszítéseket tett és tesz az adatbázis létrehozása és karbantartása érdekében. Felhasználó tudomásul veszi, hogy tilos az adatbázisnak az 1. pontban meghatározott célból történő rendeltetésszerű használatával ellentétes bármely tevékenység, így különösen az adatbázisban lévő adatok összességének vagy jelentős részének lehívása, hasznosítása, ill. az adatok jelentéktelen részének ismételt lehívása, hasznosítása is, ha az nem az 1. pontban meghatározott célból történik. 4. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az ISZT Kht. kizár minden felelősséget bármely közvetlen vagy közvetett kárért, amely az adatbázisban található adatok esetleges pontatlanságából vagy valótlanságából ered. 5. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a webes csatlakozófelületen elérhető adatbázis tartalma 24 óránként frissül a mindenkor aktuális adatokat tartalmazó háttéradatbázis alapján. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az ISZT Kht. kizár minden felelősséget bármely olyan közvetlen vagy közvetett kárért, amely a weben elérhető és a mindenkor aktuális adatokat tartalmazó adatbázis adattartalmának eltéréséből adódik.
Kérjen visszahívást!
Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, valamint telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.
Telefon: Az Ön neve: Üzenet: Kód:
Segíthetünk? Telefon: 06-1/233-7777
Telefax: 06-1/233-8888
info@domainregisztrator.hu
Mit kell tennie? Az alábbi online felületen minden tájékoztatást és lehetőséget megadunk Önnek, hogy a kedvezőbb megoldást ki tudja választani. Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk, és Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
Milyen dokumentumra van szükség? Cégek, intézmények esetén:
cégbírósági végzés másolat és aláírási címpéldány másolat
Magánszemélyek esetén:
személyi nyilatkozat
Hogyan lehet megrendelni? A szolgáltatások megrendeléséhez kérjük, válasszon a lehetőségek közül, a kitöltött igénylőlapokat nyomtassa ki, majd aláírva juttassa el hozzánk.
Domainregisztrator.hu © 2010-2011
Felhasználási feltételek
Általános szerződési feltételek
Kezdőlap
Domain regisztráció
Webtárhely
Weboldal készítés
Elérhetőségek
Partnereink: