domain regisztráció és webtárhely
hivatalos .hu domain regisztrátor
Domain regisztráció rejtett költségek nélkül! és webtárhely
Adja meg a regisztrálni vagy átregisztrálni kívánt domain nevet:
Domain regisztráció, webtárhely Célunk domain regisztráció és professzionális tárhely szolgáltatás nyújtása. Szakértelem, kedvező árak, gyors ügyintézés, megbízható szolgáltatás Önnek vagy vállalkozásának. Minőségi webtárhely szolgáltatás, akár domain regisztrációval egybekötve. Domainregisztrátor.hu, az elérhető partner
...elérhető áron!

Weboldal készítés, honlapkészítés, weboldalkészítés

Ha már rendelkezik domain névvel, vagy még csak most regisztrál magának domain nevet, valószínűleg szüksége lesz weboldalra is, hiszen ma már minden valamirevaló vállalkozás megjelenik az interneten, aminek leghatékonyabb módja egy saját honlap. Internetes oldalával új vásárlókat, partnereket érhet el, megismertetheti velük termékeit, szolgáltatását, s versenyelőnybe kerülhet azokkal a vállalkozásokkal szemben, amelyek ezt még nem lépték meg.
Szeretne megjelenni az interneten, anélkül, hogy jelentős időt, pénzt és energiát kellene fordítania honlapja elkészítésére?
Saját webcímet és weboldalt akar, macerás adminisztráció nélkül?
A WebStarterrel vállalkozását 72 óra alatt önálló megjelenéshez juttatjuk, ez mindössze 2.500 forintba kerül önnek havonta!
önálló, szabadon választható webcímet pl.: www.mintacég.hu onlapja a világ minden pontjáról, a nap 24 órájában elérhető lesz 5 saját e-mail címet, amelyek gyors, olcsó kommunikációt tesznek lehetővé online látogatottsági statisztikát saját honlapot vállalkozásának, extra rövid idő alatt, 72 órán belül elkészül! a csomag éves díján felül semmilyen további fizetési kötelezettsége nincs!
Kérjen visszahívást!
Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, valamint telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.
Telefon: Az Ön neve: Üzenet: Kód:
Segíthetünk? Telefon: 06-1/233-7777
Telefax: 06-1/233-8888
info@domainregisztrator.hu
Mit kell tennie? Az alábbi online felületen minden tájékoztatást és lehetőséget megadunk Önnek, hogy a kedvezőbb megoldást ki tudja választani. Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk, és Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
Milyen dokumentumra van szükség? Cégek, intézmények esetén:
cégbírósági végzés másolat és aláírási címpéldány másolat
Magánszemélyek esetén:
személyi nyilatkozat
Hogyan lehet megrendelni? A szolgáltatások megrendeléséhez kérjük, válasszon a lehetőségek közül, a kitöltött igénylőlapokat nyomtassa ki, majd aláírva juttassa el hozzánk.
Domainregisztrator.hu © 2010-2011
Felhasználási feltételek
Általános szerződési feltételek
Kezdőlap
Domain regisztráció
Webtárhely
Weboldal készítés
Elérhetőségek
Partnereink: