domain regisztráció és webtárhely
hivatalos .hu domain regisztrátor
Domain regisztráció rejtett költségek nélkül! és webtárhely
Adja meg a regisztrálni vagy átregisztrálni kívánt domain nevet:
Domain regisztráció, webtárhely Célunk domain regisztráció és professzionális tárhely szolgáltatás nyújtása. Szakértelem, kedvező árak, gyors ügyintézés, megbízható szolgáltatás Önnek vagy vállalkozásának. Minőségi webtárhely szolgáltatás, akár domain regisztrációval egybekötve. Domainregisztrátor.hu, az elérhető partner
...elérhető áron!

Webtárhely, tárhely, webhosting szolgáltatások

Milyen webtárhely csomagok közül tudok választani?
Jelenleg három webtárhely csomag áll az Önök rendelkezésére: Alap csomag, Statikus webtárhely és Dinamikus webtárhely.
Van már domain nevem, hogyan tudok hozzá tárhelyet rendelni?
Átregisztráltatja hozzánk a domainnevet, és azzal együtt rendel tárhelyet.

vagy

Nem regisztráltatja át, hanem az aktuális regisztrátornál a névszervereket a mi névszervereinkre állíttatja át. A nyomtatványkitöltőben jelenleg erre nincs opció, helyette azt lehet csinálni, hogy kitölti a megrendelőt, mintha átregisztráltatni szeretné és csak a tárhelyre vonatkozó oldalakat nyomtatja ki és küldi vissza.

vagy

A névszerver szolgáltatást sem tőlünk veszi igénybe, ekkor hasonlóképpen járhat el, mint az előbb, ha a nyomtatványkitöltőt szeretné használni. Vagy kitöltheti kézzel a PDF vagy DOC formátumú megrendelőlapokat.
Elérhetőek külföldről is a tárolt honlapok?
Természetesen belföldről és külföldről is elérhető az Ön weboldala.
Mennyi idő alatt jutok az igényelt tárhely csomaghoz?
A megrendelőlapok beérkezését és a szolgáltatási díj befizetését követően 24 órán belül. Ha domainregisztrációt vagy átregisztrálást is rendel vele egyidőben, akkor ezek befejeződését követően tudja a domainnevével használni a szolgáltatásokat. Igény esetén az átmeneti időszakra domainregisztrator.hu végződésű aldomainnévvel elérhetővé tudjuk tenni a honlapot.
Hány darab e-mail cím tartozik a webtárhelyhez?
Az Alap csomaghoz nem tartozik e-mail cím. A Statikus webtárhelyhez 10 db e-mail címet biztosítunk, míg a Dinamikus webtárhelyhez 20 db e-mail cím tartozik.

Amennyiben Önnek ennél több e-mail címre lenne szüksége, ez esetben kérjük keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén, ahol is kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.
Tartozik az e-mail címekhez WebMail hozzáférés?
Természetesen igen. A webmail bejelentkezéshez kérjük kattintson ide: WebMail bejelentkezés
Mekkora az e-mail postafiók mérete?
Webtárhely csomagtól függetlenül az e-mail címek egyenként 1 Gigabyte méretű postafiókkal rendelkeznek.
Van lehetőségem az FTP- és adatbázis hozzáféréseimet on-line menedzselni?
FTP-nél a "fő" tárhelyhez tartozó azonosítóhoz a jelszót az adminisztrációs felületen állíthatja be.
Az adatbázisokat és felhasználóikat az adminisztrációs felületen hozhatja létre, és a phpMyAdmin, illetve a phpPgAdmin is elérhető onnan, a DB WebAdmin ikonra kattintva.
Hány FTP felhasználót tudok létrehozni egy tárhelyen?
A "fő" tárhelyhez 1 FTP felhasználó tartozhat. Ezen kívül 5 db "web user" hozható létre, amelyekhez különálló könyvtár és külön FTP felhasználó tartozik, továbbá, ha aldomaint hoz létre, kiválasztható, hogy a "fő" tárhely FTP felhasználójával lehessen elérni az aldomain tárhelyét, vagy pedig külön felhasználóval. Egyik csoportba tartozó felhasználók sem érhetik el a "fő" tárhelyet FTP-vel (de a webszerver által futtatott scriptekből sem), valamint a "fő" tárhely FTP felhasználójával sem érhetők el ezeknek az FTP felhasználóknak a tárhelyei.
Hogyan tudok további FTP felhasználókat létrehozni?
Az adminisztrációs felületen, az előző kérdésben említett "web user"-ek létrehozásával, illetve az aldomainek létrehozásakor.
SSL titkosítás (https) használható-e?
A 443-as porton elérhető HTTPS szerver tanúsítványa a secure.tarhelyszolgaltato.hu névre szól, emiatt a böngészők figyelmeztetik a tanúsítvány és az elérni kívánt domainnév különbözősége miatt, ha a https-es honlapot próbálják elérni. Ha ezt a hozzáférést a böngészőben kivételként engedélyezik, akkor https-sel elérhető honlap is használható.
Hogyan tudok programokat automatikusan (cron), időzítetten futtatni?
Arra van lehetőség, hogy egy adott URL meglátogatását időzítetten beállítsuk, 5 percenkénti, vagy annál ritkább időzítéssel. Ennek beállítását, módosítását e-mailben vagy az adminisztrációs felületen elérhető helpdesken keresztül kérheti.
Milyen lesz a webtárhelyem rendelkezésre állása?
Éves szinten 99%-os rendelkezésre állást garantálunk. A gyakorlatban minden évben minden szolgáltatásunk rendelkezésre állása legalább 99.6-7% volt.
Egyedi igényeim vannak, kihez fordulhatok ez ügyben?
Kérjük, ebben az esetben érdeklődjön az "Elérhetőségek" menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén.
Joomla webtárhely
Webtárhely csomagjaink kiválóan alkalmasak a Joomla CMS futtatására. Telepítése kezdők számára is könnyen és gyorsan elvégezhető. Természetesen a manuális telepítés is egyszerűen elvégezhető a Joomla hivatalos honlapjairól letöltött tömörített csomaggal egyaránt.
Wordpress webtárhely
Webtárhely csomagjaink kiválóan alkalmasak a Wordpress CMS futtatására. Telepítése kezdők számára is könnyen és gyorsan elvégezhető. Természetesen a manuális telepítés is egyszerűen elvégezhető a Wordpress hivatalos honlapjairól letöltött tömörített csomaggal egyaránt.
Drupal webtárhely
Webtárhely csomagjaink kiválóan alkalmasak a Drupal CMS futtatására. Kifejezetten a Drupal tartalomkezelő részére a PHP memória korlátozást 32 MB-ról 48 MB-ra emeltük. Telepítése kezdők számára is könnyen és gyorsan elvégezhető. Természetesen a manuális telepítés is egyszerűen elvégezhető a Drupal hivatalos honlapjairól letöltött tömörített csomaggal egyaránt.
Kérjen visszahívást!
Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét, valamint telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.
Telefon: Az Ön neve: Üzenet: Kód:
Segíthetünk? Telefon: 06-1/233-7777
Telefax: 06-1/233-8888
info@domainregisztrator.hu
Mit kell tennie? Az alábbi online felületen minden tájékoztatást és lehetőséget megadunk Önnek, hogy a kedvezőbb megoldást ki tudja választani. Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk, és Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
Milyen dokumentumra van szükség? Cégek, intézmények esetén:
cégbírósági végzés másolat és aláírási címpéldány másolat
Magánszemélyek esetén:
személyi nyilatkozat
Hogyan lehet megrendelni? A szolgáltatások megrendeléséhez kérjük, válasszon a lehetőségek közül, a kitöltött igénylőlapokat nyomtassa ki, majd aláírva juttassa el hozzánk.
Domainregisztrator.hu © 2010-2011
Felhasználási feltételek
Általános szerződési feltételek
Kezdőlap
Domain regisztráció
Webtárhely
Weboldal készítés
Elérhetőségek
Partnereink: